Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

rodd

1. 9. 2012 12:14
Několik dimenzí je na naší

samotné planetě Zemi. Jedna dimenze je v oceánech, větší a rozměrnější je pevná souš a další je atmosferický oceán. Vše v sobě obsahuje princip gravitace, jež jej odděluje od zbytku stavů a i vytváří jeho projev, člověka, kde je tah po projevu a obsáhnutí, nikoliv již tvorbě hmoty. Nulový stav gravitace (projevu) je super stav všeho jako jednotného organizmu, kde zaniká prostor a čas a je jen super stav. My jsme pořád v oceánu super stavu, jen naše gravitace, tah k projevu a obsáhnutí nás odděluji a určuje prostředí i vlivy, tedy i dimenze.Lidská mysl, mozek je konstruován jako chemicko- elektrický procesor, jež zpracovává údaje z okolí a vytváří náš stav na pozadí toho všeho. Není schopen pojmout trvaleji částečný stav super stavu, neboť je to jako do CPU na místo 3,5V pustit několik kilowatt. Není na to konstruován a může "vyhořet". Na místo toho zde je jiný procesor a to tzv. čakrový, jež dovede transformovat tyto vysoké vibrace na chemicko - energetický proces. Sílu těchto vibrac

0 0
možnosti
MT

Fermi

1. 9. 2012 12:19
Re: Několik dimenzí je na naší

:-) Nejste vy z katedry Silnoproudé magie?

1 0
možnosti
MT

Fermi

1. 9. 2012 11:12
Isotropic time

Hypotéza vícerozměrného (izotropického) času je poměrně stará. Ale vaše hypotéza ji v mnohém překonává... Zajímalo by mě například, jak se popasuje s dilatací času. Fotonu letícímu rychlostí světla ve vakuu tedy neubíhá reálná složka? To se před ním také rozevírají C-Y variety? Spojení imaginární složky s emocemi potažmo s psychikou je silně podezřelé. Tyto procesy (psychické vnímání) přece neprobíhají na jiném než fyzikálním základě. A ještě jedna věc. Pokoušíte se na jednu čirou hypotézu (isotropic time) naroubovat druhou (nesmrtelnost duše, zjevení apod.). Dobré by bylo alespoň jednu hypotézu experimentálně potvrdit. Navrhněte experiment, který vaše tvrzení podpoří. Do té doby je to plané teoretizování. Podobných obskurních teoretických konceptů je možné vytvořit nekonečně mnoho...

0 0
možnosti
SS

Standa Salvet

1. 9. 2012 11:45
Re: Isotropic time

Ano, podobných teoretických konceptů je možné vytvořit nekonečné množství (na to tak trochu hřeším). Tento můj nechť není dikcí, nýbrž námětem k diskuzi.

 Světlo: 1. Proč by reálná času složka světla nemohla dilatovat s rychlostí světla?

2. Na světle je přece mnoho mystického. Pro mystická zjevení je charakteristické velké množství světelných efektů. NDE též popisují efekt"světla na konci tunelu". Z Kaluzovy hypotézy vyplývá, že světlo je vibrací v pátém rozměrů.

Díky za Váš čas a za Vaše postřehy.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Vždycky mě zajímalo kdo jsme, odkud přicházíme, jak funguje náš svět. Někdo si luští sudoku, já si luštím vesmír. Snažím se najít pravdu, nebo alespoň svůj názor.