Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J63o78s25e39f 70P76o33t15r

24. 11. 2014 19:34

Autor článku i diskutující doleji neznají historii lidstva. Je nanejvýš věrohodně vědecky dokázáná  existence prámati Evy a praotce Adama a to na základě mitochondriální DNA u Evy a DNA  chromozomu Y u Adama. Pramáti Eva žila asi před 200 000 lety a všech dnes žijících 3,5 miliardy žen jsou jejími potomky. Stejně tak je to u Adama, který je praotec všech 3,5 miliardy současně žijícíh mužů. Podrobnosti si snadno najdete na Wikipedii.

Člověk moudrý, který se objevil před 200 000 lety se označuje jako člověk kromaňonský, ať žije kdekoliv na zemi, na rozdíl od člověka neandrtálského, který žil současně s člověkem moudrým, před asi 35 000 vyhynul, ale našim předkům žádné geny nepředal, ani to není žádný lidský předchůdce.

Evropu osídlili  lidé bílé pleti se světlými vlasy, kteří se  prvně objevili na Blízkém východě asi před 10 000 lety a byli nositeli zemědělství. V několika vlnách osídlili Evropu a  s nimi splynuli původní obyvatelé Evropy sběrači a lovci.

Při rozboru DNA všech hlavních lidských ras, bylo zjištěno, že geneticky jsou všichni lidé téměř úplně stejní, že se třeba víc geneticky od sebe liší  dvě sousední   tlupy  šimpanzů v tropickém pralese než všech 7 miliard lidí.

Je to jasný důkaz, že v lidském rodě neprobíhá žádná evoluce, protože jinak by se různé lidské skupiny podle stupně evoluce lišili, ale nic takového nikdo nic nezjistil.

0 0
možnosti
SS

Děkuji vám za váš názor-zdá se mi, ale, že jste de facto potvrdil správnost mých úvach. Mám na mysli zejména tu zmínku o neexistující evoluci lidského druhu.

0 0
možnosti

Pozoruhodná spekulace, ale je založená spíše na neznalosti. Tak třeba:

1) Neexistují genetické doklady, že by lidstvo někdy čítalo pouze dva jedince (Adam a Eva). Naopak existují genetické doklady, že jsme v Evropě zčásti potomky lovců mamutů (kromaňonců) a zčásti zemědělců z blízkého východu. Ovšem jenom my, ve východní Asii či Americe ten vývoj probíhal jinak.

2) "Eva byla vytvořena z Adamových kmenových buněk" Ani náhodou. Pokud by byla Eva vytvořena z Adamových kmenových buněk, bude to taky Adam. Jaksi jí tam přebývá jeden chromozóm Y.

3) "kterou jinou dlouhou kost může jedinec k životu méně postrádat než právě žebro" Proč by při odběru kmenových buněk někdo musel odebírat celou kost? Dneska se to taky nedělá, a pokud předpokládáte, že dávná civilizace vytvořila lidský druh, musela být technologicky vyspělejší než ta naše.

4) Stárnou všechny organismy. A neexistuje žádný důkaz, že by člověk dříve stárnul pomaleji. Naopak naši nejbližší příbuzní lidoopi se dožívají ještě nižšího věku než my.

5) Teorii sobeckého genu a evoluci vůbec jste nepochopil.

6) "Cítíte to lehké mrazení v zádech?" Ne.

0 0
možnosti
SS

Děkuji vám za váš názor. Pokud jde o ty chromozomy doporučím následující odkaz:

http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/medicina/anatomie-lidske-telo/chromozomy-xx-a-xy-vysvetleni-obrazky-ovlivneni-pohlavi-plodu-ditete

Stručně řečeno: mužské pohlavní buňky obsahují ob typy (X,Y), kdežto ženské jen typ XX. Z kombinace XY vytvoříte kombinaci XX snadněji, než by tomu bylo obráceně.

0 0
možnosti
VS

To je hovadina. Dědičný hřích je vadou ducha, a proto Ježíš ustanovil křest jako prostředek duchovního znovu-zrození. Což také vysvětloval Nikodémovi. Tudíž žádná genetika. Stejně tak žádný gen nemůže člověku dát moc nad řádem světa jako má Bůh. Což byl význam zázraků, které dělal Ježíš, aby dokázal to, že je Boží syn, který disponuje stejnou mocí jako má Bůh.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Vždycky mě zajímalo kdo jsme, odkud přicházíme, jak funguje náš svět. Někdo si luští sudoku, já si luštím vesmír. Snažím se najít pravdu, nebo alespoň svůj názor.