Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J62o98s17e98f 41P22o24t45r

12. 10. 2015 18:17

Fantazii se meze ve virtuálním prostoru nekladou. Kdybyste ovšem psal na papír, volal bych, probůh, stop, šetřte naše lesy.

Kromě toho strunová teorie je slepá ulice ve fyzikálních teoriích, která kromě matematického vyjádření  (a matematicky můžete vyjádřit nekonečně teorií)nemá žádný důkaz a její sláva již značně a podstatně pohasla.

1 0
možnosti
Foto

Přestože memetiku asi není vhodné označovat za pavědu, tak jí z mého pohledu ani není možné klást kamsi na úroveň genetiky. Hypotézy memetiků nejsou obecně přijímány biology ani sociology. Důvod je prostý, není žádný objektivní argument pro existenci memů. Zcela osobně si myslím, že takovéto alternativní pohledy jsou důsledkem našich stále nekomplexních znalostí genetiky a evoluce.

Váš článek je inspirativní, jenom by, myslím, mělo být více zdůrazněno, že se jedná o alternativní  a značně spekulativní úvahy.

2 0
možnosti
JB

Tím čím jsme, se stáváme interakcí s jinými lidmi, ale i tím co jsme podědili od rodičů a protože umíme i sami sebe překvapit, je v nás něco tajemného, něco co jsme podědili z dob kdy jsme, jako lidé, ještě neexistovali.

2 0
možnosti
OP

Zajímavé zamýšlení, až na ten poslední odstavec, ve kterém se nezamýšlíte, ale tvrdíte to, co si zřejmě přejete. I přesto karma

1 0
možnosti
JR

J98a41r24a 94R78a72n40k

12. 10. 2015 0:00

R^opet jste si vybral zajimave tema, kdysi jsme vzala cely jeden semestr na topic NDE a stale mam par osoupanych knih od Elizabet Kuble-Ross, zrejme jsem si prala, aby tomu tak bylo;-)

Na tema deti vychovanych zviraty je take celkem dost studii a literatury, nechtelo se mi moc hledat, mame zde prejidani na Thanks giving a tak se za chvili premistim tam, kde se bude porcovat 20kg krocana, ale pokud neznate, treba Vas budou zajimat tyto pribehy, kupodivu casto od nas na vychod:

http://www.mandatory.com/2012/10/15/feral-children-10-kids-raised-by-animals/10

1 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Vždycky mě zajímalo kdo jsme, odkud přicházíme, jak funguje náš svět. Někdo si luští sudoku, já si luštím vesmír. Snažím se najít pravdu, nebo alespoň svůj názor.